Tietosuojalauseke

Rekisterinpitäjä

AMADA Automation Europe Oy
Svartnäshagantie 7
FI-68910 Pännäinen
Suomi

Puhelinnumero:
+358 20 7009 000

Verkkosivut:
https://www.amada-automation.eu/

Kerättävät tiedot

Keräämme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa tiettyjä tietoja määrättyjen toimintojen suorittamiseksi. Ne kuvataan tässä alla.

Evästeet

Verkkosivustomme ja käyttämiemme kolmansien osapuolten palvelut tallentavat evästeitä selaimeesi, edellyttäen että tallennukselle on annettu hyväksyntä. Verkkosivun tietoihin pääsee tutustumaan, vaikka on kieltänyt evästeiden tallennuksen, mutta tietyt toiminnot eivät välttämättä toimi kuten niiden kuuluu. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Katso selaimesi Apua-valikosta miten voi estää evästeiden tallentamisen.

Google Analytics

Tästä voit lukea evästeistä, jotka Google tallentaa selaimellesi.

Kävijätilastot

Edellyttäen, että kävijä on antanut hyväksyntänsä, keräämme anonyymeja tietoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, miten verkkosivustoa käytetään. Siten pystymme myös kehittämään palvelujamme. Tiedot kerätään Google Analyticsin avulla, josta voit lukea lisää alempaa tältä sivulta.

Kerättyjen tietojen jakaminen

Google Analytics

Käytämme Google Analytics ia pitääksemme tilastoa vierailijoistamme. Google Analytics luo kävijästä profiilin keräämällä anonyymia tietoa: esim. millaista selainta käytetään ja millaiselta laitteelta selainta käytetään.

Google Analytics ei kerää tietoa, josta henkilö on tunnistettavissa.

Lue Googlen Tietosuojaseloste ja käyttöehdot selvittääksesi, miten he käyttävät tietoja, jotka jaamme heidän kanssaan.

Google Analytics on aktiivinen ainoastaan silloin, jos käyttäjä on antanut meille luvan tallentaa evästeet selaimeen.

Kuinka kauan säilytämme kerättyjä tietoja

Google Analyticsin kautta kerätyt tiedot säilytetään korkeintaan 26 kuukauden ajan.

Kerättyjen tietojen suojaaminen

Olemme ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta voimme varmistaa, että kerätyt tiedot eivät pääse asiaankuulumattomien ulottuville. Verkkosivuja ohjaavaa ohjelmisto päivitetään jatkuvasti ajan myötä havaittujen turvallisuuspuutteiden korjaamiseksi. Kävijän selaimen ja meidän palvelimemme välinen liikenne on salattu.

Työhakemusten henkilötietojen käsittely

Alla kuvataan, miten käsittelemme henkilötietoja työhakemuksissa, jotka lähetetään AMADA Automation Europe Ltd:n (AAE) nettisivuilla olevan hakulomakkeen kautta. Muilla tavoin jätetyt työhakemukset, esimerkiksi sähköpostitse lähetetyt tai henkilökohtaisesti annetut työhakemukset, käsitellään vastaavalla tavalla.

Työhakemuksessa annettujen henkilötietojen rekisteröinti

Rekisteröitävän henkilön tulee antaa suostumuksensa työhakemusten henkilötietojen rekisteröimiseen. Tästä syystä suostumusta pyydetään nettisivujen hakulomakkeessa. Mikäli hakemus jätetään muuta kautta, pyydetään suostumusta erikseen.

Rekisteröitäviä henkilötietoja ovat:

  • Nimi, sähköposti, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, koulutus, työkokemus, kielitaito, tietotekninen osaaminen ja kiinnostuksen kohteet.
  • Haetun työn tyyppi ja ajankohta.
  • Hakijan omat liitteet, joissa on omavalintaista tietoja.

Hakemusten säilytysaika

Hakemuksia ja henkilötietoja säilytetään kuuden kuukauden ajan.

Henkilötietojen rekisteröimisen tarkoitus ja tietojen luovutus

Rekisteröidyn henkilön tietoja käytetään yrityksen sisällä rekrytoinnin perustana. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä luovutetaan kolmannelle osapuolelle, kuten ulkoiselle rekrytointiyritykselle, jota AAE voi erikoistapauksissa käyttää rekrytoinnin apuna.

Rekisteröidyn oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa tietoja

Rekisteröidyllä on mahdollisuus pyynnöstä nähdä ja tarkastella kaikkia varastoituja tietoja ja tarvittaessa tehdä tietoihin muutoksia sekä vaatia tietojen poistamista.

Rekisterinpitäjä:
AMADA Automation Europe Oy
Osoite: Svartnäshagantie 7, 68910 PÄNNÄINEN, Suomi
Puhelin: +358 20 7009 000
Sähköposti: privacy(at)amada-automation.eu